Хімчистка м’яких меблів та матраців

химчистка

Регулярне та правильне чищення м’яких меблів та матраців – необхідна умова нормального мікроклімату в квартирі чи будинку. У процесі очищення цих предметів видаляється не тільки бруд і пил, а й продукти життєдіяльності пилових кліщів. Пилові кліщі дуже небезпечні паразити, здатні викликати алергію, екзему, дерматит та посилювати ризик виникнення астми.
Звичайно, самостійно очистити м’які меблі від пилових кліщів – непосильне завдання для більшості людей. Тому найкращий варіант – професійна хімчистка м’яких меблів та матраців від Cleaneasy.

Як відбувається хімчистка меблів та матраців?

Після того, як ви замовили відповідну послугу на нашому сайті, до вас відправлять клінера або команду клінерів, оснащених спеціальними засобами для очищення та професійним обладнанням. Фахівці оцінять характер забруднень, особливості оббивної тканини та здійснять ретельне очищення.
Послуги хімчистки м’яких меблів та матраців передбачають очищення:

  • Великих, кутових, стандартних диванів.
  • Стільців, крісел, пуфів.
  • Офісних стільців, крісел, крісел керівника.
  • Дитячих, стандартних, полуторних та двоспальних матраців.

 

Деякі люди переживають, що використовувані для хімчистки меблів і матраців засоби можуть заподіяти шкоду їх здоров’ю і сприяти появі в квартирі стійкого неприємного запаху. Насправді це твердження не відповідає дійсності. У компанії Cleanеasy застосовуються гіпоалергенні очисні засоби, які є абсолютно безпечними для дорослих, дітей, домашніх тварин.

Чому варто довірити чищення м’яких меблів та матраців саме нам?

Компаній, у яких можна замовити хімчистку м’яких меблів та матраців на ринку багато. Чому варто довіритись Cleanеasy? Перерахуємо основні причини:

  • Професійні клінери, що використовують ефективне обладнання та гіпоалергенні засоби для чищення.
  • Гарантована якість хімчистки матраців та меблів.
  • Доступна цінова політика.

Щоб замовити чищення м’яких меблів та матраців, скористайтесь спеціальною формою на сайті або зв’яжіться з нашими менеджерами, зателефонувавши за вказаними на сайті номерами контактних телефонів. Гарантовано приведемо ваші меблі в порядок та допоможемо забути про пилові кліщі назавжди!

Телефон: 099 4532002
Телефон: 097 4532002 Телефон: 093 4532002
з 10.00 до 19.00 без вихідних
Замовити
Залиште свій відгук