Прибирання офісних приміщень

уборка

Будь-хто, хто робив ремонтний проєкт, знає, який безлад з цим пов’язаний.

Своєчасне та якісне прибирання в офісі чи іншому об’єкті комерційної нерухомості допоможе створити гарну робочу атмосферу, де нічого не відволікає від робочих буднів. Але професійне прибирання комерційних приміщень не завжди під силу звичайним прибиральницям. Крім того, для якісного генерального прибирання персонал доведеться оснастити спеціальним обладнанням, якісними миючими засобами.
Найкраще довірити професійне прибирання фахівцям Cleaneasy. Наші співробітники – досвідчені клінери, які ідеально приберуть в офісі, готелі, хостелі, ресторані, салоні краси, фітнес-клубі, складському приміщенні.

У яких комерційних приміщеннях ми прибираємо?

Клінери компанії Cleaneasy можуть навести лад на виробничій площі. Вони підберуть ідеальні миючі засоби, які не зашкодять поверхням та механізмам. Також ми надаємо клінінг послуги у комерційній нерухомості таких типів:

  • ТРЦ та торгові приміщення
  • Логістичні комплекси
  • Бізнес-центри та офіси

Як відбувається прибирання комерційних приміщень?

Після того, як ви замовили послуги прибирання офісу, до вас приїде команда клінерів зі спеціальним обладнанням та миючими засобами. Менеджер уважно вислухає ваші побажання та роздасть завдання співробітникам, які відразу розпочнуть наведення чистоти.

У вартість послуги входять:

  • Сухе та вологе прибирання плінтусів та підлогових покриттів
  • Видалення пилу зі світильників, меблів, інших предметів
  • Очищення підвіконня та квіткових горщиків, дверних ручок, тощо
  • Винесення сміття
  • Прибирання в санвузлі, включаючи очищення кранів, змішувачів, сантехніки, кахельної плитки

Також ми надаємо додаткові послуги клінінгової компанії в комерційних будинках, у тому числі – хімчистку м’яких меблів, килимових покриттів.

Які особливості має професійне прибирання офісів?

Наведення ладу в офісі – досить великий перелік послуг, адже там постійно спостерігається велике скупчення людей. Ми підходимо до прибирання офісів відповідально, підбираючи кращі засоби для прибирання та дезінфекції приміщень і обов’язково врахуємо такі нюанси, як:

  • перетин графіка прибирання та робочого часу офісних співробітників
  • велика кількість техніки, що вимагає делікатного очищення та використання особливих миючих засобів
  • різні типи поверхонь, від паркету до ковроліну
  • великі площі приміщень, що прибираються

 

Професійне прибирання від Cleaneasy – це:

Та кількість клінерів, яка необхідна, щоб упорядкувати ваш об’єкт
Наявність у співробітників професійної прибиральної техніки та ефективних засобів для чищення, які легко впораються із забрудненнями
Контроль за якістю прибирання. Ми цінуємо свою репутацію, тому намагаємося, щоб кожен клієнт був задоволений наданими нами послугами
Щоб залишити заявку на прибирання, скористайтесь спеціальною формою на сайті або зв’яжіться з нашими менеджерами у телефонному режимі.

 

Телефон: 099 4532002
Телефон: 097 4532002 Телефон: 093 4532002
з 10.00 до 19.00 без вихідних
Замовити
Залиште свій відгук