Хімчистка килимів та килимового покриття

химчистка

Деякі люди вважають, що чистоту килиму та ковроліну забезпечують регулярне очищення за допомогою пилососу та струшування пилу. Насправді це не відповідає дійсності: позбутися забруднень повністю допомагає тільки професійна хімчистка килимів та ковроліну. Саме вона забезпечує:

  • Ідеальну чистоту та повернення у первозданний вигляд. Людина, яка не розуміється на миючих засобах для килимів та ковроліну, а також правильних методів їх очищення, у кращому випадку позбавиться поверхневих забруднень. У той же час, досвідчений клінер знає, як працювати з ворсистими поверхнями, щоб освіжити та максимально очистити їх.
  • Захист від хвороботворних мікроорганізмів, яких неможливо позбутися лише за допомогою пилососу.

Доведено: регулярна хімчистка килимових покриттів – гарантія того, що вони максимально довго прослужать, збережуть привабливий вигляд, не накопичуватимуть у собі велику кількість пилу та бактерій. Звертайтесь за допомогою у Cleanеasy!

Послуги хімчистки килимів та ковроліну включають:

  • Чищення професійним обладнанням, що ефективно справляється із забрудненнями.
  • Акуратне прибирання сміття, піску та пилу.
  • Детальну обробку та очищення місць із сильними забрудненнями.

Багатьох людей турбує відповідь на запитання: чи не завдасть чищення килимів вдома шкоди їхньому здоров’ю? Поспішаємо розвіяти ваші страхи: співробітники Cleanеasy використовують лише гіпоалергенну хімію, яка має сертифікати якості. Вони безпечні для людей та тварин і не спричиняють погіршення самопочуття.

Чому варто довіритися саме нам?

Компаній, у яких можна замовити хімчистку килимів та ковроліну на ринку багато. Чому варто довіритися клінерам Cleaneasy? Перерахуємо основні переваги, що відрізняють нас від конкурентів:

  • Завжди приїжджаємо під час, який є зручним для клієнта.
  • Всі фахівці, що виконують хімчистку килимових покриттів, мають великий досвід роботи з засобами для чищення.
  • Застосовуємо лише екологічно безпечні засоби, після використання яких у квартирі не залишиться неприємний запах.
  • Гарантуємо індивідуальний підхід та високу якість виконаних робіт.

Вартість хімчистки килима і ковроліну залежить від їх розміру, характеру забрудненості і наявності плям, що важко виводяться. Зазвичай, вона розраховується індивідуально. Для оформлення заявки скористайтесь спеціальною формою на сайті або зв’яжіться з нами, зателефонувавши за вказаними номерами контактних телефонів. Зробіть свій будинок чи офіс ще затишніше та чистіше разом з нами!

Телефон: 099 4532002
Телефон: 097 4532002 Телефон: 093 4532002
з 10.00 до 19.00 без вихідних
Замовити
Залиште свій відгук